Nøglevært

Er du en af det stigende antal af københavnere, der udlejer boligen mens du er på ferie, er vores nøgleværtsservice noget for dig. Book en nøglelevering og vi sørger for at tage imod dine gæster, så du ikke engang behøver være i København for at tjene penge på din tomme lejlighed.

En nøgleoverdragelse koster 450 DKK plus moms.

Book en nøglevært

Fordele:

  • Tjen penge på din lejlighed mens du er på ferie
  • Du kan have adskillige bookinger i en periode, hvor du ikke selv kan møde dine gæster
  • Nem booking - book os til ankomstdatoen og vi klarer resten

Rengøring

Vi er meget stolte over at kunne tilbyde dig den bedste rengøring i København. Vi træner løbende vores medarbejdere, så du kan være sikker på at din lejlighed er i de bedste hænder. Vi er opmærksomme på de helt små detaljer, der gør at dit hjem er indbydende og behageligt at komme hjem til.

Vi er opmærksomme på det aftryk, vi efterlader på vores jord. Vi bruger kun miljøvenlige rengøringsprodukter og alle vores medarbejdere kører på pedalkraft.

Prisen for en rengøring afhænger af lejlighedens størrelse og ligger på omkring 825DKK + moms for en lille lejlighed og op til 2800 DKK + moms for en stor - opret en bruger for at se prisen for din lejlighed.

Book Rengøring

Fordele:

  • Pletfri rengøring. Hver gang
  • Vi bruger allergi- og miljøvenlige rengøringsprodukter
  • Vi begrænser vores CO2-udledning ved kun at bruge cykler til transport
  • Book din rengøring på den dag, der passer dig

Linned

Som en yderligere rengøringsservice, kan vi også tilbyde rene lagener, sengetøj, badehåndklæder, små håndklæder og opvaskemaskinetabs. Denne service er til dig der udlejer din bolig i længere perioder, men ikke har mulighed for at komme hjem imellem bookinger for at skifte og vaske linned.

Vores linnedservice koster 90 DKK pr. person plus moms og skal bookes i kombination med slutrengøring og/eller nøglelevering.

Book linned

Fordele:

  • Tilbyd dine gæster rent sengetøj, uden du selv behøver stå for det
  • Hav flere bookinger selvom du ikke engang er i Danmark
  • Al vores linned og produkter er allergivenlige

Vores løfte

Vores løfte er at tilbyde dig den bedste rengøring i København, så du kan udleje din lejlighed og trygt vende hjem til en pletfri lejlighed.

Vores målsætning er at give dine gæster det bedste indtryk af din lejlighed, så de trygt kan bo i dit hjem. Vi hjælper dine gæster med at indfinde sig i lejligheden og med at gøre sig bekendt i området.

Du kan være sikker på nøglen til din bolig er i trygge hænder, da alle vores nøgleværter er ansat hos ApartmentinCopenhagen og hver har overleveret hundredevis af lejligheder.

Og vi er...

Jan Hartmann Dinesen

Jan Hartmann Dinesen

Jan har erfaring fra rekruttering, rengøringsadministration og 5 års erfaring med udlejning.

jan@apartmentincopenhagen.com

John Hansen

John Hansen

John har 15 års erfaring med udlejning af feriehuse i Danmark og udlandet.

john@apartmentincopenhagen.com

Kontakt os ApartmentKeeper
RengøringiKøbenhavn
Århusgade 21
2100 København Ø
Danmark
CVR: 34459029
Tel. +45 77 34 01 55

Send en mail